Over mij

‘Tijd voor Spel’ is ontstaan uit mijn passie voor spel. Spel is het mooiste dat er is én dat maakt het meteen mijn missie om anderen daar in mee te nemen en ouders en kinderen op een natuurlijke manier te helpen.

Eerst even voorstellen

Ik groeide op in Dongen, waar ik als kind veel buiten speelde in de vele speeltuintjes, maar ook juist daarbuiten. Klimmen in dé klimboom, stiekem over de sloot springen naar het maïsveld, spoorzoekertje en straathockey met de kinderen uit de buurt.

Het contact maken met kinderen is mij altijd als iets vanzelfsprekends af gegaan. De keuze voor de opleiding Pedagogiek was dan ook logisch.
Van spelen maakte ik mijn ‘vak’  door de opleiding Spelagogiek die ik daarna volgde.
Door mijn werk in de kinderopvang en daarna op een ODC van Amarant heb ik veel ervaring op mogen doen in het begeleiden van kinderen en ook ouders.

In augustus 2019 ben ik ‘Tijd voor Spel’ gestart, om met spel als basis nog meer kinderen en gezinnen te helpen ontwikkelen en samen te groeien.
Ik ben een samenwerking gestart met kindertherapie praktijk BeleefRijk in Breda, waar ik deze begeleiding goed tot zijn recht kan laten komen.

Ik ben zelf ook nog niet klaar met leren en groeien en zoek daarom steeds weer de verdieping op. Recent is dat de geboortepsychologie en systeemgericht werken. Zo kan ik patronen en vragen nog beter aan elkaar verbinden.

Dit ben ik dan ook gaan doen onder eigen naam: Eva Commeren.
Ik zie je graag daar!

Eva

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken?